Πληροφορίες πληρωμής


  Ποιες μορφές πληρωμής δέχεστε?

  Όλοι οι τρόποι πληρωμής γίνονται αποδεκτοί από την Easy Rental Α.Ε. Μπορείτε να πληρώσετε, είτε μέσω χρεωστικής, πιστωτικής & προπληρωμένης κάρτας με την μέθοδο πληρωμής «PayPal» & «Alpha e-Commerce» ή να πληρώσετε με μετρητά, με την μέθοδο πληρωμής «μετρητά» ή να κάνετε κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, με την μέθοδο πληρωμής «κατάθεση σε τράπεζα».

  Ποιες διεθνείς πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες δέχεστε?

  Είμαστε σε θέση να δεχτούμε, τις διεθνείς πιστωτικές κάρτες, που έχουν εκδοθεί και ενσωματώνουν ένα λογότυπο, από Visa, MasterCard, Maestro, Discover, Diners ή American Express.

  Μπορώ να πληρώσω με μετρητά?

  Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά, στην τοποθεσία ενοικίασης το 85% του απαιτούμενου κόστους της ενοικίασης. Το υπόλοιπο 15% του ποσού, θα πρέπει να προπληρωθεί, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς, η διαδικασία κράτησης, του αυτοκινήτου.

  Μπορώ να πληρώσω με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό?

  Ασφαλώς, σας ενημερώνουμε πως οι λογαριασμοί ΙΒΑΝ της εταιρίας μας είναι οι εξής:

  - GR72 0140 2170 1960 0232 0000 488 ( Alpha Bank )
  - GR29 0260 1860 0006 9020 0038 225 ( Eurobank )
  - GR23 0110 1540 0000 1544 7032 861 ( National Bank of Greece )

  Το ποσό που πρέπει να κατατεθεί, για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η κράτησης σας, σαν προκαταβολή, είναι το 15% του τελικού ποσού ενοικίασης. Ωστόσο, εάν θέλεις να καταθέσεις ολόκληρο το τελικό ποσό ενοικίασης, μπορείς να το κάνεις με κατάθεση, σε έναν από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς.

  Μπορώ να παρουσιάσω πιστωτική κάρτα στον σταθμό ενοικίασης?

  Είναι υποχρεωτικό να παρουσιάσεις στον σταθμό ενοικίασης, μια έγκυρη πιστωτική κάρτα, στο όνομα του πρώτου οδηγού, με επαρκές υπόλοιπο μεταξύ 700€ - 1200€ για λόγους εγγύησης. Μετά από αυτό, ο εκπρόσωπος μας, θα δεσμεύσει ένα ποσό μεταξύ 700€ - 1200€, το οποίο είναι ανάλογο, με την κατηγορία του αυτοκινήτου που έχετε επιλέξει.

  Το παραπάνω δεσμευμένο ποσό, θα αποδεσμευθεί μετά το τέλος της περιόδου ενοικίασης, εάν δεν έχει συμβεί καμιά κλοπή η ζημιά στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Εάν δεν παρουσιάσεις στον σταθμό ενοικίασης μια έγκυρη πιστωτική κάρτα με επαρκές υπόλοιπο, έχουμε κάθε δικαίωμα να ακυρώσουμε την κράτηση σου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κανένα ποσό δεν θα επιστραφεί.

  Ασφάλεια των πληρωμών


  Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα μου μέσα από την ιστοσελίδα σας?

  Ασφαλώς! H Easy Rental Α.Ε., αναγνωρίζει ότι η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εσάς. Χρησιμοποιούμε τα παρακάτω ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας, για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, από μη εξουσιοδοτημένη πηγή τα οποία είναι: Μέσω «Thawte SSL 123», μέσω «PayPal» & «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank.

  Thawte SSL 123

  Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί ένα Thawte SSL 123, για να προσφέρει ασφαλείς επικοινωνίες με την κρυπτογράφηση όλων των δεδομένων, προς & από την τοποθεσία. Το Thawte έχει ελέγξει & εξακριβώσει το site μας. Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε πάνω στο λογότυπο του Thawte, κάτω αριστερά στην ιστοσελίδα μας. Για περισσότερες πληροφορίες, για το Thawte, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του https://www.thawte.com/about/why-thawte/

  Είναι ασφαλές να πληρώσω μέσω PayPal?

  H PayPal είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών πληρωμών σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με το site της www.PayPal.com & σε ελεύθερη μετάφραση, τα προσωπικά σου δεδομένα, είναι ασφαλή όταν πληρώνεις μέσω PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το PayPal, μπορείτε να μεταβείτε στο https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/paypal-safety-and-security.

  Είναι ασφαλές να πληρώσω μέσω Alpha e-Commerce?

  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας & διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank, που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας, μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.