Ενοικίαση Αυτοκινήτου! Γιατί να προτιμήσετε εμάς?

Είμαστε εγγεγραμμένο μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) με αριθμό 0206E81000034401.

Προσιτές Τιμές (Easy Price)

H Easy Rental Α.Ε. είναι μια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων χαμηλού κόστους. Όπως βλέπετε στο website μας www.easyrental.gr, οι τιμές μας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Επίσης τα αυτοκίνητα μας, είναι καινούργια, καθώς ανανεώνουμε τον στόλο μας συνεχώς σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Είμαστε οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων & όχι ενδιάμεσοι που σημαίνει ότι οι τιμές μας είναι τελικές & δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές μας περιλαμβάνουν, Δωρεάν μικτή ασφάλεια (C.D.W.), Απεριόριστα χιλιόμετρα για ενοικίαση αυτοκινήτου άνω των 3ημερών, ΦΠΑ & λοιποί φόροι, 24/7 Οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.

Ασφαλή ιστοσελίδα (Easy Safe)

Η ιστοσελίδα μας www.easyrental.gr είναι απόλυτα ασφαλής. Η ιστοσελίδα μας είναι ασφαλής μέσω ενός πιστοποιητικού S.S.L. το οποίο προστατεύει τις ευαίσθητες πληροφορίες των επισκεπτών αυτής.

Εύκολη διαδικασία (Easy Process)

Θα σας πάρει μόνο μερικά λεπτά, για να κάνετε κράτηση το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας, μέσα από το site μας www.easyrental.gr. Μόλις το ολοκληρώσετε αυτό, θα λάβετε άμεσα την έγκριση της κράτησης σας.

Εύκολη πληρωμή (Easy Pay)

Αφού λάβετε την έγκριση σας, μπορείτε να πληρώσετε με όλους τους τρόπους πληρωμής ( PayPal, Πιστωτική & Χρεωστική κάρτα, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ) αλλά είναι υποχρεωτικό να έχετε πιστωτική κάρτα με επαρκές υπόλοιπο.

Φιλική εξυπηρέτηση (Easy Customer service)

Το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο & χαρούμενο να σας εξυπηρετήσει σε κάθε πιθανό αίτημα ή απορία σας.

Εύκολη παράδοση – παραλαβή (Easy Delivery)

Εκτός από τα παραπάνω, εξασφαλίσαμε για εσάς, δωρεάν παράδοση-παραλαβή από & προς το Αεροδρόμιο Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος.